Alle cursussen


Populair compleet abonnement

Cursussen

Is jouw veulen klaar voor de dingen die wij vragen

Een jong paard starten is meer dan wennen aan een zadel en ruiter

Help jouw trailerlaadprobleem de wereld uit

Veulentraining. Lukt het jou je veulen te leiden, zijn hoeven op te tillen, te chippen, te ontwormen en in de trailer te zetten. Welke basis geef je je veulen, wat kan je een veulen al leren waar hij profijt van heeft in zijn verdere leven en hoe doe je dat…d.m.v.  15 lesvideo’s incl. theorie leer jij je veulen op een vriendelijke manier voor te bereiden op zijn toekomst. 365 dagen toegang. Voor meer informatie klik de button.

Een jong paard starten is meer dan wennen aan een zadel en ruiter. wat heeft een jong paard nodig om een goede basis te krijgen en een fijne betrouwbare partner te worden…we starten met een jong groen paard en leren hem de hele basis die nodig is om een fijn en veilig rijpaard te zijn, bevat 25 lesvideo’s incl. theorie. 365 dagen toegang. Voor meer informatie klik op de button.

Het paard in een nauwe ruimte leiden is het moeilijkste voor beiden en het vraagt gevoel, oefening, kennis, communicatie en vaardigheid van de begeleider. Dat trailerladen niet om ‘de trailer’ draait, ga je leren in deze cursus.  Combi van theorie en videolessen met verschillende paarden. Bevat 46 lesvideo’s incl theorie. 365 dagen toegang. Voor meer informatie klik de button.

Paardenpersoonlijkheden

De 10 oude geheimen van het paard